ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 15/1/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / 15 Ιανουαρίου 2018

Αθήνα 15/1/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Για τη Δευτέρα 15/1/18 η Τράπεζα έχει καλέσει στο γραφείο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μυλωνά τους Συλλόγους για συζήτηση με θέμα το ΛΕΠΕΤΕ.

Παρότι ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με την εν λόγω συνάντηση, αφού δεν υπάρχει ούτε καν ατζέντα θεμάτων, καλούμε τους συνδικαλιστές από όλους τους ΦΟΡΕΙΣ (ΣΥΕΤΕ, ΣΥΤΑΤΕ, ΤΥΠΕΤ) και κυρίως τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας) να παραμείνουν πιστοί στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί:

  • Η οποιαδήποτε συζήτηση να γίνει μόνο μέσα στο πλαίσιο του ΛΕΠΕΤΕ και των εγγυημένων παροχών του
  • Να μην υπάρξει καμία άλλη αναφορά σε τυχόν άλλης μορφής συστήματα (ΕΤΕΑΕΠ, Επαγγ. Ταμείο κλπ.)
  • Οποιασδήποτε συζήτησης, θα πρέπει να προηγηθεί η πίστωση των οφειλόμενων Επικουρικών Παροχών

Σε τυχόν ανακοίνωση, Δελτίο Τύπου ή οτιδήποτε άλλο εκδοθεί μετά την εν λόγω συνάντηση ως αποτέλεσμα αυτής, θα πρέπει απαραιτήτως να αναφέρεται ότι, η Τράπεζα, όπως παλαιότερα (1949, 1995), αναγνωρίζει ότι, όταν μιλάμε για ΛΕΠΕΤΕ δεν πρόκειται για ταμείο, αλλά για ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ την  ευθύνη της διαχείρισης του οποίου έχει η ίδια δια των στελεχών της, που τοποθετεί στη διαχειριστική επιτροπή του Λογαριασμού

Ευελπιστούμε ότι θα τηρηθεί η απόφαση του Προεδρείου του Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ ότι, στα πρακτικά που θα υπογράφονται για τις μελλοντικές καταβολές, δε θα υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά σε ταμειακή/δανειακή διευκόλυνση ή ιδιωτικά συμφωνητικά. Αντίθετα, να αναφέρεται ότι η κάλυψη τυχόν ελλειμμάτων  γίνεται ως υποχρέωση (μετεργασιακή) της Τράπεζας καθορισμένων και εγγυημένων από αυτήν παροχών.

Ευνόητο ότι δε θα υπάρξει οποιαδήποτε αναβολή των προσφυγών στα Δικαστήρια της Χώρας.

Η εισαγωγή οποιουδήποτε άλλου θέματος, εκτός του παραπάνω πλαισίου, αποπροσανατολίζει και αποδυναμώνει την επικέντρωση των προσπαθειών μας για τη διατήρηση του ΛΕΠΕΤΕ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΣ

 Previous Post

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Next Post

ΝΑ ΜΗ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΨΑΡΙ
More Story

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΑΕΣ σας ενημερώνει ότι λόγω της επικείμενης συνάντησης όλων των...

13 January 2018