ΝΑ ΜΗ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΨΑΡΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / 18 Ιανουαρίου 2018

Αθήνα 17/1/2018

Κατά τη συνάντηση της 15/1/18 των Συλλόγων με τη Διοίκηση της ΕΤΕ  η Τράπεζα:

  • ΑΡΝΗΘΗΚΕ να καταβάλλει τα οφειλόμενα.
  • Δέχτηκε να αναζητηθεί “λύση”(;) εντός ΛΕΠΕΤΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ(;)

Επίσης συμφωνήθηκε από όλους και αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής, με τη συνδρομή “τεχνικών” συμβούλων και των  δύο πλευρών, η οποία θα εξεύρει “λύση” για το ΛΕΠΕΤΕ.

Ακολούθησαν δύο συνεδριάσεις του προεδρείου του ΣΣΕΤΕ, η δεύτερη κεκλεισμένων των θυρών, κατά την οποία ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη  του Προεδρείου  καθώς  στην παρά πάνω συνάντηση είχαν προσκληθεί μόνον ο ίδιος και ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου.

Σχετικά με τα πιο πάνω συνήλθε σήμερα η Γραμματεία της ΑΕΣ και επισημαίνει-εκτιμά:

  • Δεν έπρεπε ο Σύλλογος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε συζήτηση με την Τράπεζα αφού ΔΕΝ είχαν προηγουμένως καταβληθεί οι οφειλόμενες ΠΑΡΟΧΕΣ.
  • Κακώς συμφώνησε να συμμετέχει με στελέχη του (έναν τεχνοκράτη και έναν αναλογιστή) σε μία  επιτροπή που θα συσταθεί, για τη δημιουργία ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ διότι ΑΥΤΟ συμφώνησε.

Σημειωτέον: Αναλογιστικές μελέτες συντάσσουν ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ.

ΚΑΙ Ο ΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΜΕΙΟ.

Πάντως, όπως και να έχει το θέμα δεδομένου ότι, οποιαδήποτε “λύση”(;) προταθεί, με την οποία θα τροποποιείται το ισχύον καθεστώς ΛΕΠΕΤΕ, αυτομάτως απαλλάσσει την τράπεζα από την υποχρέωσή της καταβολής των Παροχών όπως ίσχυαν μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 και τις οποίες ανελλιπώς καταβάλει επί 70 χρόνια.

Συνάδελφοι,

Η Παράταξή μας επαναλαμβάνει:

Συνέχιση των καταβολών της παροχής, αναγνώριση της εγγυοδοτικής υποχρέωσης της τράπεζας στο ΛΕΠΕΤΕ και μη συμμετοχή σε οποιαδήποτε συζήτηση εκτός ΛΕΠΕΤΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΣPrevious Post

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 15/1/2018

Next Post

ΝΑ ΤΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ
More Story

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 15/1/2018

Αθήνα 15/1/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Για τη Δευτέρα 15/1/18 η Τράπεζα έχει καλέσει...

15 January 2018