ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ / 7 Μαΐου 2018

5 Μαΐου 2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι συνταξιούχοι,

 

Οι εξελίξεις τρέχουν. Μετά την παραίτηση του Δ.Σ. κ. Φραγκιαδάκη πρέπει με σοβαρότητα να προετοιμαστούμε για την κατάσταση που θα διαμορφωθεί και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενες κινήσεις αιφνιδιασμού μας.

Η πρώτη θετική απόφαση (2680/2018 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών), στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ομάδας συναδέλφων μας, που κατέθεσε ο κ. Γ. Χανιώτης, είναι γεγονός. Αμέσως, όμως, ξεκίνησαν προσπάθειες ερμηνείας του σκεπτικού, από σχετικούς και μη σχετικούς με τα νομικά θέματα, με αποτέλεσμα (μερικές φορές εσκεμμένα), να δημιουργηθεί σύγχυση μεταξύ των συναδέλφων.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Συνεργασία, εξασφάλισε τη σύμφωνη γνώμη των έγκριτων νομικών κ. Γιάννη Κυριακόπουλου και κ. Γιώργου Χανιώτη, να παρευρεθούν σε συγκέντρωση και να αναλύσουν όλα τα σημεία της απόφασης, ώστε να  μην υπάρχουν κενά ή παρερμηνείες. Θα απαντηθούν όποια σχετικά ερωτήματα τους υποβάλλουμε, καθώς και η πορεία των ενεργειών μας στο εξής (π.χ. μαζικοποίηση αγωγών κτλ). Επιπλέον, θα ενημερωθούμε για την πορεία της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Κυριακόπουλου. Μετά το πέρας της παρουσίας των νομικών, θα συζητήσουμε και τα υπόλοιπα θέματα που μας απασχολούν αυτό το διάστημα. Γι’αυτό,

καλούμε,

τα μέλη της Α.Ε.Σ. και τους φίλους της, καθώς και τις συνεργαζόμενες πρωτοβουλίες  για τη διάσωση του ΛΕΠΕΤΕ και του ΤΥΠΕΤ,   με τους οποίους μας συνδέουν κοινοί αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων μας, σε συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

 

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Συνεργασία (Α.Ε.Σ.) συνεχίζει τη δράση της !! Δημοκρατικά, υπεύθυνα και αποφασιστικά. Με όραμα, θέληση, αγωνιστική διάθεση και κυρίως σταθερότητα στις αρχές και τις θέσεις της για την επίτευξη των προσδοκιών όλων των συναδέλφων! 

 

Μαζί σας , ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ! 

 

Για τη διατήρηση του ΛΕΠΕΤΕ!

Για τη διάσωση του ΤΥΠΕΤ!

Για τη δικαίωση των αγώνων  μας!

 

Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

 

Η Γραμματεία της Α.Ε.Σ.Previous Post

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2680/2018
More Story

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2680/2018

www.aes-ete.gr   Επικοινωνία: [email protected] 27 Απριλίου 2018 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Συνάδελφοι...

2 May 2018